Om oss och produktionen

Vi har en egen tillverkning av frontbågar, sidesteps och sidebars. Dessa produkter lämnar fabriken och levereras direkt hem till dig som kund. Vi levererar högsta kvalite på våra produkter fast våra kostnader är lägre då vi inte har några återförsäljare som i sin tur står med kostnader för lager och personal mm . Detta gör och är anledningen till att vi kan erbjuda dig som kund dessa priser.

OBS:På sistone har vi fått fler frågor än tidigare om huruvida våra frontbågar är rostfria "på riktigt". Anledningen verkar vara att fler och fler testar billiga fabrikat där säljaren, ofta små hobbyföretag, har hävdat att frontbågarna dom säljer är rostfria när det redan efter ett par månader tyvärr har visat sig att så inte var fallet. Chansa inte, vi på AutoSolaris har bäst pris på äkta rostfria frontbågar och vi garanterar att våra frontbågar och sidorör aldrig rostar! Vi tillverkar alla våra frontbågar och sidorör i äkta T304 rostfritt stål som vi sedan högglanspolerar.

Alla våra produkter är gjorda av högpolerat rostfritt stål. Diametern på ytterröret är 60,3mm medans "tvärröret" är 42mm. Endast det bästa är gott nog för att göra dig som kund nöjd.

slipning

svetsning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Våra duktiga medarbetares noggrannhet gör att våra produkter håller hög kvalité. Arbetet görs till stora
delar för hand och det syns i detaljerna på ex skarvar mm.

svetsfogverkstad 

 Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du saknar

någon produkt eller bara har en fråga !